500 g fläskfilé, putsad
1 påse Garlic Marinade
1 msk Grillkrydda Vitlök/Örter
Potatissallad
1 kg färsk potatis, kokt och tärnad
3 msk vitvinsvinäger
1 dl olivolja
1 msk Grillkrydda Citrus
1 rödlök, strimlad
1 burk grovhackad Kapris
1 dl färsk dill, grovt skuren
svartpeppar
Lägg fläskfilén i en plattpåse, häll på marinaden och låt marinera 1-2 timmar.
Grilla fläskfilén runt om på medelvärme och krydda med grillkrydda.
Vira in filén i aluminiumfolie och låt vila ca 5 minuter. Skär upp köttet precis innan servering.
Blanda vitvinsvinäger, olivolja och grillkrydda till potatissalladen.
Tillsätt potatis, rödlök, kapris och dill. Smaksätt med svartpeppar.